GEAM TERMOPAN

Geam Termoizolant, Geam Termopan

   Vitrificarea joaca un rol important. Pentru alegerea corecta a tipului de geam pentru o tamplarie anume, trebuiesc cunoscuti in prealabil o multitudine de factori, ce tin de: conditiile climatice ale zonei, topografia zonei, nivelul de poluare fonica etc. Geamul este un element component deosebit de important al tamplariei. Studiile de specialitate ne releva ca 40% din caldura se pierde prin ferestre ! Iata un motiv foarte serios pentru care trebuie sa acordam atentia cuvenita alegerii tipului de geam folosit cand comandam o noua tamplarie, sau cand ne propunem sa o inlocuim. Avem nevoie nu numai de ferestre estetice care sa se inchida, care sa se inchida foarte bine ci si de un geam adecvat, care sa ne ofere un confort sporit.

   Economisire de energie cu profilul distantier TGI.
   Profilul distantier reduce transferul termic din interior spre exterior. Faceti economie de caldura si aveti un mediu confortabil sanatos. Coeficientul de transfer termic al distantierului TGI este de 1,95 W/mpK, el fiind in medie cu 0,1 W/mpK mai redus decat al profilului distantier din aluminiu. Aceasta este rezultatul dat de materialele utilizate si de desingul bine gandit. Profilul distantier TGI este realizat din polipropilena care este acoperita de o pelicula extrem de subtire de metal.
   Materialul de baza realizat din polipropilena si stratul subtire de metal (aproximativ 0,125 mm) au ca rezultat un coeficient de transfer termic redus. O reducere aditionala a transferului de caldura se poate obtine prin marirea spatiului dintre foile de geam (distantier mai lat).
Termopane KBE, Geam Termopan cu Tamplarie PVC si Aluminiu

Termopane KBE, Geam Termopan cu Tamplarie PVC si Aluminiu

Termopane KBE, Geam Termopan cu Tamplarie PVC si Aluminiu

Termopane

Service termopane, Reparatii termopane, Reparatii tamplarie PVC si aluminiu, Service feronerie termopan

tamplarie PVC si aluminiu cu geam termopan


©  2009 - 2024  Toate drepturile rezervate | design si conceptie fx47.ro
Valid XHTML 1.0 Transitional       Valid CSS!       PageRank Checking Icon