JALUZELE

Jaluzele Orizontale, Jaluzele Verticale

   Jaluzelele din benzi textile reprezinta un produs ce poate rezolva, in mod elegant, o serie de probleme pe care le aveti acasa sau la birou. Aveti probleme cu soarele, doriti sa dati un aer de eleganta si modernism interiorului casei sau firmei dumneavoastra, doriti sa puteti controla cu usurinta intensitatea luminii pe timpul zilei, doriti sa evitati privirile indiscrete, sa va asigurati o ambianta placuta si intima, doriti sa folositi pentru acestea un singur produs care corespunde celor mai exigente cerinte, celor mai sofisticate gusturi, relizat cu tehnologiile cele mai performante, intr-o mare varietate de materiale, intr-o diversitate coloristica deosebita?
   Produsele noastre ofera solutia tuturor acestor probleme. In plus posibilitatile multiple de montare asigura adaptarea la cerintele clientului, la arhitectura interiorului acestuia.

   Jaluzele orizontale sunt produse cu aluminiu de import, de o calitate exceptionala ce asigura un finisaj complet pentru lucrarile de amenajari interioare.
   Lamelele sunt realizate din banda de aluminiu de diferite latimi Ón toata gama de culori.
   Optional se adauga un sistem de blocare semiautomata care permite ridicarea completa a jaluzelelor pana la nivelul dorit.
   Acestea jaluzele prezinta un interes ridicat pentru ca, pe langa aspectul elegant, asigura nu numai protectie solara, ci si protectie vizuala, asigurand persoanele din incapere de privirile nedorite.
Jaluzele Orizontale, Jaluzele Verticale

Jaluzele Orizontale, Jaluzele Verticale, Jaluzele din Benzi Textile si cu Lamele de Aluminiu

Termopane KBE, Geam Termopan cu Tamplarie PVC si Aluminiu

Termopane

Service termopane, Reparatii termopane, Reparatii tamplarie PVC si aluminiu, Service feronerie termopan

tamplarie PVC si aluminiu cu geam termopan


©  2009 - 2024  Toate drepturile rezervate | design si conceptie fx47.ro
Valid XHTML 1.0 Transitional       Valid CSS!       PageRank Checking Icon