TAMPLARIE

Tamplarie Termopan din PVC si Aluminiu pentru Geam Termopan

      Profile PVC de la Profine prin KBE - Sistemul AD58

   Sistemul AD 58mm pentru ferestre si usi este folosit in foarte multe tari, ca Germania, Belgia, Olanda, Danemarca, Anglia, Franta, Australia, Elvetia, Finlanda, Rusia.
   Caracteristicile materialului folosit pentru fabricare, conditiile de fabricatie si controlul exigent al calitatii au permis realizarea unor produse durabile, usor de intretinut care prezinta siguranta in exploatare.

   Ferestrele si usile KBE - AD 58mm pot fi echipate cu geam de diferite tipuri care confera calitati deosebite de izolare termica si fonica; pot fi utilizate la interior si exterior, pentru cladiri de locuit, sociale (ministere, banci, spitale, aeroporturi, scoli, gradinite, hoteluri), culturale (sali de spectacole, de protocol, de conferinte, cluburi, biblioteci), comerciale (magazine, restaurante, baruri), industriale (hale).

      caracteristici

  • tocurile si cercevelele sunt realizate din profile albe sau colorate in masa, cu fete plane albe sau color, obtinute prin extrudare din PVC rigid si imbinate prin sudura;
  • profilele principale din PVC sunt intarite la interior cu armaturi din otel galvanizat;
  • ferestrele pot fi realizate cu 1, 2 sau 3 canaturi fixe sau mobile si pot fi echipate cu geamuri simple sau cu mai multe foi, cu proprietati termoizolatoare, fonoizolatoare, avand diferite grade de rezistenta la foc;
  • geamurile de tip sandwich sunt alcatuite din 2 sau 3 foi de sticla si pot fi total transparente sau filtrante pentru radiatia solara. Grosimea acestor geamuri poate sa ajunga pana la cca.28 mm;
  • ferestrele realizate din profile PVC KBE AD 58mm se folosesc la toate tipurile de cladiri de locuit, social -culturale si industriale, la interior si exterior, in conditii normale de temperatura si umiditate, specifice zonelor climatice ale tarii noastre.
  • etansarea tamplariei este realizata printr-un sistem dublu pe garnituri din EPDM, montate atat pe toc cat sip e cercevea. Garniturile de etansare realizate din EPDM reprezinta durabilitate ridicata, stabilitate la variatii de temperatura si umiditate.
      Profile Aluminiu de la Exalco - ALPIN 5000 - cu bariera termica

   Alpin 5000 este unul din sistemele clasice datorita design-ului si durabilitatii profilului. Sistemul ALPIN 5000 ofera o buna izolare termica datorita poliamidei de 16 mm
      Profile Aluminiu de la Exalco - ALPIN 4000 - fara bariera termica

   Alpin 4000 este o imbinare intre esteticul clasic, functionalitate si eficienta. Durabilitatea profilului recomanda Alpin4000 ca fiind o alegere buna pentru sistemele cu durata in timp. oferind o izolare fonica ridicata, un flux bun de aer si o impermeabilitate la apa, sistemul protejeaza si asigura orice constructie posibila.
Termopane KBE, Geam Termopan cu Tamplarie PVC si Aluminiu

Termopane KBE, Geam Termopan cu Tamplarie PVC si Aluminiu

Termopane KBE, Geam Termopan cu Tamplarie PVC si Aluminiu

Termopane KBE, Geam Termopan cu Tamplarie PVC si Aluminiu

Termopane KBE, Geam Termopan cu Tamplarie PVC si Aluminiu
Termopane KBE, Geam Termopan cu Tamplarie PVC si Aluminiu

Termopane

Service termopane, Reparatii termopane, Reparatii tamplarie PVC si aluminiu, Service feronerie termopan

tamplarie PVC si aluminiu cu geam termopan


©  2009 - 2024  Toate drepturile rezervate | design si conceptie fx47.ro
Valid XHTML 1.0 Transitional       Valid CSS!       PageRank Checking Icon